VIDEO: Emmanuel Macron este plesnit peste față de un bărbat. Două persoane ar fi fost arestate

VIDEO: Emmanuel Macron este plesnit peste față de un bărbat. Două persoane ar fi fost arestate

Președintele francez Emmanuel Macron a fost palmat în față marți de un bărbat într-o mulțime de spectatori în timp ce se afla într-o plimbare în sudul Franței, a arătat videoclipul incidentului.

Rl online 0 comentarii

Anturajul de securitate al lui Macron a intervenit rapid pentru a-l trage pe om la pământ și a-l îndepărta de Macron. Două persoane au fost arestate în legătură cu incidentul, au transmis radiodifuzorii BFM TV și radio RMC.

 Incidentul a avut loc în timp ce Macron se afla într-o vizită în regiunea Drome din sud-estul Franței, unde a întâlnit restauratori și studenți pentru a vorbi despre cum viața revine la normal după epidemia COVID-19.

 

Într-un videoclip care circulă pe rețelele de socializare, Macron, îmbrăcat în cămașă, putea fi văzut mergând spre o mulțime de binevoitori care se aflau în spatele unei bariere metalice.

 Președintele francez a întins mâna pentru a saluta un bărbat, într-un tricou verde, cu ochelari și o mască pe față.

 Bărbatul a putut fi auzit strigând „Jos Macronia” („A Bas La Macronie”) și apoi i-a dat o palmă peste față lui Macron.

 Doi dintre agenții de securitate ai lui Macron l-au abordat pe bărbatul din tricoul verde, în timp ce altul l-a condus pe Macron. Dar Macron a rămas în vecinătatea mulțimii încă puțin timp și părea să vorbească cu cineva de cealaltă parte a barierelor.

 Administrația prezidențială a declarat că a existat o încercare de a -l lovi pe Macron, dar a refuzat să mai comenteze.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...