Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Noul ambasador al Israelului soseşte, joi, la Bucureşti. Mesaj pentru români

VIDEO Noul ambasador al Israelului soseşte, joi, la Bucureşti. Mesaj pentru români

Ambasada Israelului anunţă că noul ambasador al Israelului soseşte joi la Bucureşti. David Saranga şi-a început cariera de diplomat tot în România, în urmă cu 20 de ani, unde a învăţat foarte bine limba română. Saranga o înlocuieşte pe Tamar Samash.

Rl online 0 comentarii

„David Saranga, noul ambasador al Israelului în România soseşte mâine (joi) la Bucureşti. În urmă cu 20 de ani, David Saranga şi-a început cariera diplomatică tot la Bucureşti, ca vice ambasador”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Ambasadei Israelului în România.

De altfel, în videoclipul de prezentare realizat de Ministerul de Externe din Israel, noul şef al misiunii diplomatice israeliene îşi detaliază cariera, în limba română, pe care o stăpâneşte foarte bine.

„România are un loc important în inima mea. După 20 de ani mă întorc în România de care nu m-am despărţit niciodată. Amintirile, prietenii şi cultura română m-au însoţit până în ziua de astăzi. În Israel trăiesc 400.000 de evrei de origine română, care s-au intergrat perfect în toate domeniile. Comunitatea română reprezintă o legătură importantă între cele două state”, susţine Saranga în clipul de prezentare, publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului în România.

David Saranga o înlocuieşte pe ambasadoarea Tamar Samash căreia, potrivit Ambasadei, îi expiră mandatul, ocazie cu care iese la pensie.

Comentarii

loading...