Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO: O educatoare din Fetești s-a filmat când lovește un copil

VIDEO: O educatoare din Fetești s-a filmat când lovește un copil

O educatoare din municipiul Fetești, Ialomița, își lovește un copil care nu mânuiește cum și-ar dori ea un cuțit atunci când este învățat să taie fructe într-o farfurie.

Petronel Tudor 0 comentarii

Caz revoltător în municipiul Fetești, Ialomița. Părintele unui copil de grădiniță a postat pe Facebook imagini șocante cu o educatoare care îi aplică o palmă peste față unui copil.

În scena filmată chiar de educatoare se vede cum copiii stau timorați la locurile lor și taie fructe cu ajutorul unor cuțite de plastic.

Educatoarea trece pe lângă fiecare să verifice dacă s-a descurcat iar în momentul în care ajunge în fața unui băiețel, probabil nemulțumită, îl lovește cu palma peste față.

Bietul copil se schimonosește de durere și dă să plângă dar se abține cu greu, cel mai probabil pentru a nu o enerva și mai rău pe educatoare.

Părinții copiilor dar și alte persoane din Fetești au identificat-o pe educatoare ca fiind Olga Cojocaru de la Școala Gimnazială Aurel Vlaicu din Fetești.

Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației, fost inspector școlar general a solicitat imediat după apariția imaginilor un control la Școala nr. 7 Fetești iar în cursul dimineții o Comisie a Inspectoratului Școlar Ialomița s-a deplasat la unitatea de învățământ.

Educatoarea care ar fi trebuit să iasă la pensie dar care primise o prelungire a contractului de muncă a negat cele întâmplate dar Consiliul Administrație al unității de învățământ, întrunit de urgență la ora 7.00, a decis desfacerea contractului individual de muncă.

„Începând de astăzi, ora 8.00, doamna Olga Cojocaru are contractul de muncă încetat. Domna educatoare a încercat să ne explice că nu este adevărat dar, normal, nu a fost crezută, imaginile sunt elocvente.”, a precizat Steluța Mitrea, șefa Inspectoratului Școlar Ialomița.

Comentarii

loading...