VIDEO: Pilotul Alex Filip, lovit intenționat de o mașină când se afla pe bicicletă

VIDEO: Pilotul Alex Filip, lovit intenționat de o mașină când se afla pe bicicletă

Alex Filip, pilot de raliu, a fost accidentat de un șoferul unui autoturism care a tras dreapta de volan cu scopul de a-l lovi în timp ce se afla pe bicicletă.

Petronel Tudor 0 comentarii

Alex Filip a ajuns la Spital cu răni serioase provocate de lovitura primită de la autoturism dar și de căzătura violentă, după cum arată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată în zona în care s-a produs accidentul.

„De ani buni încerc cu toată forța să promovez condusul responsabil, defensiv, civilizat, calm, cu maniere. Cu toate astea, iată c-a venit și rândul meu să mă tăvălească un șofer care n-are ce căuta pe drumul public. Zic asta pentru că a lovi un biciclist in mod voit denota lipsă de discernamânt.”, a scris Alex Filip pe Facebook, de pe patul de spital.

Pilotul povestește că șoferul l-a șicanat în trafic pe mai bine de 5 kilometri, după care, pe raza localității Corbeanca, a tras brusc de volan și l-a prins între mașina sa și un autoturism parcat pe marginea drumului. Alex Filip a căzut pe șosea, s-a rostogolit de câteva ori și s-a lovit de un cap de pod.

Alex Filip a fost transportat la spital și după ce i-au fost acordatea primit îngrijiri medicale și i-au fost făcute investigații de specialitate, inclusiv un Computer Tomograf la cap, a fost externat. Șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal pentru lovirea intenționată cu mașina a biciclistului.

Comentarii

loading...