15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Scandal pandemic la o biserică din Oradea

VIDEO: Scandal pandemic la o biserică din Oradea

Liviu Apolzan, pastor al bisericii penticostale Betel din Oradea, și-a criticat aspru credincioșii veniți la slujba de duminică. Oamenii au mutat scaunele și băncuțele pregătite în curte pentru a se feri de razele soarelui și asta l-a enervat pe partor. El i-a îndemnat să mute scaunele pe poziția unde au fost așezate iar cine nu este de acord să se ridice și să se mute în spate.

„Ne-am rugat după soare, să stăm la soare! E vară, e timpul să ne mai și bronzăm! Unii care sunteți mai negri la piele, trăgeți-vă undeva, acolo, după ziduri! Distanța între voi să fie de cel puțin un metru. Frații cu ordinea sunt rugați să treacă printre frați și să-i așeze.”, a dictat pastorul de la microfon.

Supărat că oamenii nu stau în locurile stabilite de el înaintea slujbei duminicale, Liviu Apolzan le-a transmis un mesaj direct: cine nu păstrează distanțarea socială nu are dreptul la a se ruga: „Haideți să plecăm capetele dar ne rugăm doar cei care păstrăm distanța, ceilalți tăceți, tăceți că nu aveți dreptate, tăceți!”

În vârstă de 65 ani Liviu Apolzan este pastorul Bisercii Penticostale Betel din Oradea și în 1992, împreună cu un grup de pastori penticostali, a fondat Centrul Creștin Școlar din Oradea al cărui președinte este până în prezent. În cadrul Centrului Creștin Școlar în anul 1994 a pus bazele Liceului Teologic Penticostal Betel din Oradea. De doi ani este președintele Comunității Regionale Penticostale Oradea, după ce în prealabil a fost patru ani secretar.

Și mai cunoscut este în Oradea ca frate al controversatului pastor afecerist Tiberiu Apolzan, implicat în afaceri mai mult sau mai puțin legale din domeniul construcțiilor ori transporturilor, după cum a scris Hotnews, citând Ziua de Cluj.

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă

2 COMENTARII