11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVindecare miraculoasă a unei tinere studente la stomatologie în urma unei tumori...

Vindecare miraculoasă a unei tinere studente la stomatologie în urma unei tumori pe creier

 Potrivit reprezentanților spitalului ieșean, la finalul lunii aprilie Maria a fost transportată cu elicopterul SMURD de la Suceava la Iași, în comă profundă. În urmă cu aproximativ o lună de zile, ea a fost operată de urgență pe creier de o tumoră extrem de rară.

„Vreau să îi mulțumesc domnului doctor Lucian Eva pentru că m-a operat și mi-a salvat viața și o să îi fiu recunoscătoare pentru totdeauna. Cu ajutorul domnului doctor și al echipei sale m-am trezit chiar foarte repede. Nu se așteptau să mă trezesc așa de repede, dar m-am trezit în trei zile și totul a fost bine”, a declarat Maria Marici.

Echipa medicală condusă de medicul Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, a reușit să o readucă la viață pe Maria. Tânăra s-a recuperat foarte rapid și a revenit la cursurile Facultății de Stomatologie din Iași.

„Maria este dovada vie a faptului că minunile există. În momentul în care s-a adresat spitalului nostru, în urmă cu aproximtiv o lună de zile și a fost operată în urgență, echipa medicală nu i-a dat foarte multe șanse.Am intervenit chirurgical pentru că era singura ei șansă să trăiască. Astăzi este pe picioarele ei și când spun pe picioarele ei, o spun la modul propriu. S-a reintegrat social, urmează cursurile Facultății de Stomatologie din Iași online. Și cel mai probabil în perioada următoare va fi integrată din toate punctele de vedere în societatea în care trăiește. Spitalul de Neurochirurgie din Iași este o poveste cu și despre oameni. În afară de intervențiile chirurgicale complexe care se realizează în acest spital, ceea ce avem prioritar este viața fiecărui om care se adresează acestui spital”, a spus medicul Lucian Eva.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă