FOTO: INQUAM PHOTOS/George Călin

FOTO: INQUAM PHOTOS/George Călin

Violeta Alexandru: Pensiile vor ajunge și mărite și la timp!

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, îi asigură pe pensionari că nu vor exista întârzieri la plata pensiilor în luna septembrie și că acestea vor veni majorate față de luna august.

Petronel Tudor 0 comentarii

Violeta Alexandru atrage atenția celor de la Poșta Română că trebuie să rămână la fel de serioși în ceea ce privește distribuirea pensiilor în septembrie, luna alegerilor locale, într-un contextul transmiterii de mesaje legate de o întârziere a plății acestora.

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate.”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Pentru a fi cât mai convingătoare, reprezentanta Guvernului a postat o fotografie în care se văd mai multe cutii în care sunt pregătite de livrare taloane de pensii.

„Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic. De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.”, a adăugat ministrul Muncii.

Comentarii

loading...