Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vizibilitate redusă pe anumite sectoare ale A2, din cauza ninsorii viscolite

Vizibilitate redusă pe anumite sectoare ale A2, din cauza ninsorii viscolite

Circulaţia rutieră pe A2, Bucureşti – Constanţa, se desfăşoară, miercuri, îngreunat pe anumite sectoare din cauza ninsorii viscolite care provoacă reducerea vizibilităţii, pe alocuri sub 50 de metri.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe Autostrada Soarelui, sectoarele de drum cu vizibilitate redusă alterneză cu sectoare de autostradă cu vizibilitate bună, situaţie care poate lua prin surprindere participanţii la traficul rutier.           

”Ca urmare a acestei situaţii,  recomandăm conducătorilor auto să plece la drum pe acest sector de autostradă doar în caz de extremă urgenţă sau să staţioneze în spaţiile de urgenţă până ăn momentul în care vizibilitatea se va îmbunătăţi. Menţionăm că utilajele de deszăpezire acţionează permanent pentru a evita depunerea de straturii groase de zăpadă, precum şi a depunerii de polei”, au transm is reprezentanţii CNAIR.

Potrivit companiei, în unele locuri vizibilitatea este redusă sub 50 de metri din cauza ninsorii viscolite. CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent.

Şaptesprezece judeţe sunt, miercuri, până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheaţă şi intensificări ale vântului.

Comentarii

loading...