Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vizita Papei închide școlile

Vizita Papei închide școlile

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti anunţă că în toate unităţile de învăţământ, de stat şi particular, cursurile vor fi suspendate vineri, în contextul vizitei Papei Francisc în Capitală.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, unităţile de învăţământ pot decide să suspende cursurile şi joi, în acest caz urmând să informeze ISMB.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) anunţă că, având în vedere vizita Papei Francisc la Bucureşti, din 31 mai, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, în urma consultărilor comune din 27 mai, au propus suspendarea orelor de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de 31 mai.

"Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a acţiunii, unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administraţie. Aceste unităţi vor informa în scris Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, până miercuri, 29 mai 2019", mai scrie în comunicat.

 

Comentarii

loading...