Vor urma cătușele. Pro România, Alde credeți că scăpați?

Vor urma cătușele. Pro România, Alde credeți că scăpați?

Daniel Dragomir, ofițer SRI de rang înalt, aflat acum în rezervă trage un semnal de alarmă

Redacția Online 0 comentarii

În contextul în care Liviu Dragnea a fost condamnat, iar Viorica Dăncilă a fost părăsită de ALDE cu o opoziție în frunte cu PNL acum cu șanse reale să dărâme guvernul, Daniel Dragomir le amintește de pericolulul cătușelor la ordin militar.

Deși, atât Victor Ponta cât și Tăriceanu au fost anchetați și trimiși în judecată, aceștia se pare că au uitat de metehnele sistemului împreună cu ceilalți dezertori și au ajuns să se creadă ,,intangibili!”

Când ei, de fapt, sunt doar niște partide de balamă, așa cum a fost și UNPR-ul lui Gabi Oprea, dispărut aproape complet, liderul său fiind cruțat de pușcărie momentan pentru că are acasă o colecție de doctorate ,,prin bibliotecă” . Și nu oricare! Una plină de lucrări cât se poate de plagiate.

De asemenea, mulți uită că noua abordare a UE, prin Președintele ales și care va prelua puterea la 1 noiembrie, Ursula Von Der Leyen, are cu totul alte priorități decât cele elogiate de Frans Timmermans sau Manfred Weber, cei umiliți la negocierile pentru funcțiile din Comisia Europeană.

Un Macron bine antrenat să joace pentru putere, nu se poate împiedica de un puddel sau doi, Renew Europe, să recunoaștem, îi aparține, nici Cioloș și nici Verhofstad nu i se pot împotrivi dacă acesta decide altceva, dovadă: mult blamata Ursula Von Der Leyen care a trecut de vot.

 

,,Haideți cu moțiunea. Trebuie trecută.

ProRomania, Alde, credeți că scăpați?
Vă bagă baieții la puțcărie pe toți, doar știți cât v-au iubit și v-ați mângâiat cu ei și apoi v-au făcut dosare pe bandă rulantă. Știți și știu și eu ce înțelegeri ați avut cu ei și cum v-au păcălit și v-au arestat mamele, copiii, părinții, prietenii...

După motiune dacă le iese planul început în iunie, să știți că de data asta vor termina ce au început. Voi nu sunteți în planul ăsta. I-am întarziat doar puțin noi aștia care am avut curajul să ieșim public și să luptăm, timp în care voi stăteați ascunși prin birouri terminați de frică.

Hai curaj că nu doare! Dați-le și la primari să vadă cu cine v-ați aliat. Să știe și ei!”

A scris pe pagina sa socială,  ofițerul de rang înalt al SRI (R) , Daniel Dragomir

 

Comentarii

loading...