14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVrancea: Intervenţie a pompierilor și a jandarmilor pentru găsirea unui bărbat

Vrancea: Intervenţie a pompierilor și a jandarmilor pentru găsirea unui bărbat

Potrivit IPJ Vrancea, bucureşteanul de 67 de ani a sunat, în noaptea de luni spre marţi, la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit în timp ce se îndrepta spre casă, la volanul autoturismului său.

Dezorientat, omul nu a putut spune unde se află şi nici nu le-a dat prea multe indicii oamenilor legii care să-i facă să ajungă mai repede la el. Singurul detaliu pe care omul l-a putut oferi a fost că aude o apă curgând în zonă.

Imediat, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au plecat în căutarea persoanei,  formând echipe de căutare împreună cu pompieri şi jandarmi.

Apelul 112 a fost localizat geografic, informaţia fiind coroborată cu datele primite de la bărbatul căutat. În tot acest timp, poliţiştii au vorbit la telefon cu el, spunându-i să ţină farurile masinii aprinse şi să facă flashuri pentru a-l observa mai repede.

După circa două ore si jumătate de la primirea apelulului, autoturismul bărbatului a fost reperat vizual în extravilanul satului Mirceştii Noi. Când au ajuns în zonă, echipele de căutare au constatat că maşina este împotmolită în nisip, în albia râului Putna. iar bucureşteanul era dezorientat. 

Echipele de căutare au reuşit să scoată autoturismul, iar bărbatul  a fost condus la Postul de Poliţie Vânători. Totodată, a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj din cadrul SAJ Vrancea. Ulterior, bărbatul a fost preluat de familie întrucât nu a suferit leziuni.

În urma cercetarilor, poliţiştii au aflat că pe fondul unor afecţiuni medicale care l-au dezorientat, bucureşteanul a virat stânga de pe DN 2 E85 şi-a continuat deplasarea pe raza satelor Petreşti şi Mirceştii Noi, pentru ca la un moment dat să rămână împotmoloit cu autoturismul în albia râului Putna.

Cele mai citite

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...

VIDEO. Klaus Iohannis, noi declarații despre candidatura NATO: “Discuţii se poartă, sunt foarte intense”

Președintele Klaus Iohannis a subliniat că, în ceea ce privește chestiunile legate de NATO, discuțiile și negocierile nu se desfășoară în public. Aceste remarci...

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...
Ultima oră
Pe aceeași temă