Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Yacht cu trei oameni, salvat în zona digului de nord al Portului Constanţa

Yacht cu trei oameni, salvat în zona digului de nord al Portului Constanţa

Şalupa de intervenţie Rubin a fost mobilizată în noaptea de miercuri spre joi de Agenţia Română pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) pentru a participa la salvarea unui motor-yacht românesc afla în derivă la circa o jumătate de milă maritimă de digul de nord.

Rl online 0 comentarii

Potrivit sursei citate, în urma alertei transmisă de Centrul Maritim de Coordonare pentru Salvarea pe Mare (MRCC), în legătură cu o ambarcaţiune de agrement cu trei oameni la bord, aflată în dificultate pe mare, ARSVOM a intervenit în zonă cu şalupa Rubin, al cărei echipaj a reuşit remorcarea şi tractarea în port a ambarcaţiunii al cărei sistem de propulsie era avariat.

"Undeva în jurul orei 21.10 echipajul nostru a reuşit să aducă în port motor-yachtul Liana II, o ambarcaţiune de agrement Jeanneau înmatriculată la Tulcea, care rămăsese fără ambele motoare din cauza unei defecţiuni survenită în timp ce efectua o deplasare. Nava şi echipajul au fost aduse în siguranţă în Portul Constanţa în dana 79", a declarat dispecerul ARSVOM.

Comentarii

loading...