15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiZăpada căzută în sectorul 4 nu i-a luat prin surprindere pe cei...

Zăpada căzută în sectorul 4 nu i-a luat prin surprindere pe cei de la Totul Verde

Au fost pregătite cele peste 150 de utilaje cu lame și sărărițe, care au și intervenit. În stoc există peste 3.000 de tone de sare, tratată cu substanțe anticoroziune, astfel încât să nu afecteze mașinile parcate la marginea șoselei, asfaltul sau mobilierul urban.

Trebuie precizat că alte 3.000 de tone de sare sunt în stand by la Salina Slănic Prahova!

S-a ieșit pe stradă imediat după căderea serii și s-a împrăștiat material antiderapant, astfel încât poleiul să nu apuce să se închege. Apoi, când zăpada a început să cadă cu ceva mai multă forță, au ieșit lamele la treabă, astfel încât să se poată circula normal.

În stațiile STB, dar și pe spațiile domeniului public din sectorul 4, și-au făcut apariția oamenii responsabili cu curățenia. În situația în care ninsoarea va continua, alți 500 de angajați se află în dispozitiv și sunt pregătiți să intervină.

Luminițele de sărbători, aprinse în Sectorul 4

Se simte aer de sărbătoare în București. În ajun de Moș Nicolae, în Sectorul 4 au fost aprinse luminile de sărbători, în prezența primarului Daniel Băluță. Peste 4 milioane de beculete colorate luminează deja principalele artere din Tineretului, Berceni sau Apărătorii Patriei.

Astfel, arterele de circulație Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele au fost împodobite din timp cu perdele și ghirlande luminoase precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...
Ultima oră
Pe aceeași temă