13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiZeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când maşina lui Dragnea a...

Zeci de oameni au strigat „La puşcărie!” când maşina lui Dragnea a ieşit din reşedinţa acestuia

UPDATE Zeci de persoane au început să huiduie şi să strige „La puşcărie!” în momentul în care maşina a ieşit din reşedinţa lui Dragnea din nordul Capitalei.

Câţiva bărbaţi chiar au lovit maşina lui Liviu Dragnea.

Maşina s-ar îndrepta spre secţia 2 de Poliţie, unde ar urma să se predea Dragnea. Şi pe traseu, al un semafor, câţiva oameni au venit la maşina lui Dragnea şi au strigat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea se poate preda la orice secţie de poliţie sau poliţiştii vor pune în executare sentinţa, urmând să meargă la domiciliul acestuia.

Liviu Dragnea este aşteptat, luni după-amiază, să se predea, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

UPDATE 16.10 Maşina personală a lui Dragnea a părăsit locuinţa şi liderul PSD, se presupune, se duce la Poliţie pentru a se preda.  O echipă de filmare a unei televiziuni îl însoţeşte în trafic.

O maşină cu geamuri fumirii, care se pare că este a liderului PSD, a plecat de la locuinţa lui Liviu Dragnea. Mai mulţi oameni strânşi la casa lui Dragnea au huiduit în urma autoturismului.

Maşina care se pare că este a lui Liviu Dragnea a ieşit din locuinţa liderului PSD, luni după-amiază. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărului mare de persoane strânse la locuinţa liderului PSD, unele dintre ele venite pentru a-l huidui.

Aflat in trafic la ora transmiterii ştiri, un bărbat a mers şi a lovit maşina cu pumnul, scenă care se intamplare şi anterior în faţa casei.

 

UPDATE 16.00 Avocata a ieşit din locuinţă şi a plecat. 

Dacă nu se predă, liderul PSD va fi luat de poliţie şi dus la penitenciar. Dragnea îşi va ispăşi pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă