13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiZeci de persoane s-au strâns în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Scene...

Zeci de persoane s-au strâns în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Scene sfâşietoare cu părinţii fetei

Oamenii aflaţi la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoşi în momentul în care s-a aflat că acesta şi-a recunoscut ambele crime.

Mama şi bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forţele de ordine. „Uitaţi-vă ce aţi făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicaţi să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziţi domnule, un criminal păziţi?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât şi mama acesteia au leţinat. „Chemaţi ambulanţa”, au strigat cei prezenţi.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă