Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

A început curățenia de pre-primăvară în Guvernul PNL

Meteorologii au anunțat o vreme neobișnuit de caldă pentru acest timp al anului, în perioada imediat următoare.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

În aceste condiții, premierul Ludovic Orban s-a gândit că este oportun să pornească, mai repede, curățenia de primăvară în Guvernul liberal.

De fapt, soacrele din Partidul Național Liberal i-au impus premierului curățenia timpurie.

Cineva trebuie scos țap ispășitor pentru somnolența Executivului PNL, așa că premierul Ludovic Orban a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis să selecteze câțiva miniștri, care să plece în excursie.

Nu v-a fi însă vorbadespre acelaș gen de excursii cu care ne-a obișnuit șeful statului și de care mai are încă aproximativ cinci ani pentru a mai explora Globul.

Printre cei pregătiți să fie luați pe făraș se numără ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ministrul Transportuilor, Lucian Bode, ministrul Mediului, Costel Alexe, și ministrul Agriculturii, Adrian Oros Nechita.

Dintre aceștia, Monica Anisie și Lucian Bode se bat pentru prima poziție pe mătura care va zbura de la Palatul Victoria.

Șefa Învățământului a fost să vadă cum se face curățenie în grădinițile și școlile din județul Ialomița, dar se pare că nu a înțeles mare lucru. Acum, Monica Anisie este pe cale să o ia, la rândul său, prin noroaie de la Paltul Victoria, asemeni elevilor spre toaleta din curte.

De cealaltă parte, ministrul Lucian Bode este pe cale să plece din Executiv chiar pe drumul forestier pe care îl pregătise în loc de Autostrada Comarnic – Brașov, proiect așteptat de români de peste 16 ani și pentru care s-au cheltuit milioane de euro pe hârtie reciclabilă.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...