Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAŢAVENCU. Andronescu a fost educată să nu meargă cu străinii, pentru că nu o lua nimeni

ACADEMIA CAŢAVENCU. Andronescu a fost educată să nu meargă cu străinii, pentru că nu o lua nimeni

Ministrul demis al Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a declarat, în contextul cazului crimelor din Caracal, că părinții au învățat-o, când era mică, să nu meargă cu străinii.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Motivul nu era însă potențialul pericol la care ar fi fost expusă Cati, ci dezamăgirea pe care aceasta ar fi trăit-o când ar fi constatat că niciun străin nu voia să o ia.

Andronescu ar fi fost educată și să nu intre în politică, pentru că ar putea să distrugă învățământul românesc, dar de această dată nu a mai ținut cont de sfaturile familiei și ale dascălilor.

Citeşte continuarea aici.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...