Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAȚAVENCU. Găurile negre ar cauza întârzierile trenurilor CFR

ACADEMIA CAȚAVENCU. Găurile negre ar cauza întârzierile trenurilor CFR

Cercetătorii de la National Aeronautics and Space Administration (NASA) vor să analizeze un fenomen ce se manifestă de foarte mult timp, care a fascinat lumea științei, dar pentru care nu s-a găsit o explicație, până în acest moment.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Este vorba despre întârzierile record ale trenurilor CFR Călători. Oamenii de știință de la NASA au lansat o nouă ipoteză: garniturile companiei naționale de transport feroviar din România ar fi atrase de găuri negre, fapt ce ar cauza pierderea acestora într-un spațiu atemporar. Acest lucru ar putea explica întârzierile trenurilor CFR Călători, care sunt date dispărute și apar parcă din neant, când nimeni nu se mai așteaptă.

Trenurile CFR ar putea fi atrase într-o lume paralelă, unde timpul se scurge mult mai lent, iar acest lucru ar putea explica și motivul pentru care garniturile ajung să se deplaseze cu viteză redusă când revin în dimensiunea noastră.

Vezi întreg articolul aici.

Comentarii

loading...