22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAldineACADEMIA CAŢAVENCU. Iohannis a dat-o-n Barna și se reapucă de meditații

ACADEMIA CAŢAVENCU. Iohannis a dat-o-n Barna și se reapucă de meditații

Președintele României, Klaus Iohannis, își vede amenințat fotoliul de șef al statului, după ce USR-PLUS și-a ales candidatul, Dan Barna în mariaj cu Dacian Cioloș. Formarea acestui cuplu se pare că a fost și motivul pentru care cei de la USR nu au vrut să suțină referendumul pentru familia tradițională.

Iohannis tremură și, din informațiile noastre, și-ar fi deschis lada cu manuale, pentru a se pregăti să acorde din nou meditații elevilor. Șeful statului are mult de recuperat într-o încercare disperată de a strânge fonduri pentru achiziționarea unor locuințe noi în Sibiu, care să compenseze despărțirea de Palatul Cotroceni. Dar, de această dată, ghinionul s-ar putea să nu-l mai ajute pe fostul inspector școlar care își pregătea meditațiile cu femeia de serviciu.

Dar șeful statului și-ar fi făcut rost deja de un elev pentru meditații. Unul care dispune de fonduri și care este determinat să învețe. Este vorba de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, care pentru a o sută cinzecea oară nu a reușit să nu scrie perle la examenul de bacalaureat.

Dar atât lucru nu este suficient. Iohannis și-a luat măsuri suplimentare, pentru a se asigura că drumul spre întoarcerea sa la Sibiu să fie închis. Se pare că șeful statului a avut o convorbire telefonică, în miez de noaptea ca hoții, cu premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a cerut să facă tot posibilul ca autostrada spre Sibiu să nu fie gata în următorii cinci ani, cât ar mai dura un potențial mandat al său la Cotroceni.

Premierul i-ar fi dat asigurări președinteluică nu are motive să se îngrijoreze, cât timp pe șantierul autostrăzii spre Sibiu cântă Răzvan Cucul.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă