15.7 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

ACADEMIA CAŢAVENCU. Spiru Haret, beat după demiterea Ecaterinei Andronescu

Motivul pentru starea euforică a celui recunoscut că a pus bazele învățământului românesc era vestea că premierul Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației. „Nu am liniște, de ani buni tot văd cum femeia asta distruge tot ce am încercat să clădesc în școala românească. E un vis! Nu pot să cred că am scăpat de ea definitiv, deși a tot revenit“, i-ar fi spus Spiru Haret lui Petru.

Dezamăgirea a fost însă foarte mare pentru fostul șef al școlii românești după ce a aflat că în locul Ecaterinei Andronescu a fost numit Daniel Breaz. Din cauza șocului, Spiru Haret s-a apucat să consume și mai multă licoare bahică, astfel încât a fost nevoie de intervenția medicilor. Din nefericire, nu au fost găsiți medici în Rai, acestora fiindu-le refuzat accesul chiar de Sfântul Petru, care a invocat mita luată de aceștia de la pacienți.

Întreg articolul este disponibil aici.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă