15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăAldineAnisie, prinsă cu copiuțe și trimisă cu bacul

Anisie, prinsă cu copiuțe și trimisă cu bacul

Șefa de la Educație s-a prezentat însă cu temele nefăcute și cu lecția neînvățată, cu toate că nu s-a aflat pentru prima dată la acest examen și subiectele ar fi trebuit să îi fie cunoscute.

Din nefericire pentru ea, Monica Anisie nu a învățat, de la elevii la care a fost în controale, nici măcar să copieze.

Monica Anisie a fost prinsă cu copiuțe asupra ei, la examenul din fața parlamentarilor.

Se pare că nici măcar meditațiile cu președintele Klaus Iohannis nu i-au fost de folos ministrului reloaded de către premierul redesemnat Ludovic al II-lea Orban.

Probabil că era o idee mai bună pentru Monica Anisie să îi invite pe membrii comisiilor parlamentare la o masă caldă, ca în unele școli.

Anii de experiență la catedră, cu care se mândrește Monica Anisie, nu au învățat-o pe șefa Învățământului să se prezinte cu “o mică atenție”, în fața profesorilor din Parlament.

Astfel, în loc să promoveze Bac-ul parlamentar, ministrul reales de Ludovic al II-lea Orban a fost trimis cu bacul.

Totuși, decizia parlamentarilor de a-i acorda aviz negativ Monicăi Anisie nu este tocmai una corectă, deoarece, pentru un sistem educațional ai cărui elevi au fost declarați analfabeți funcționali, de către testele internaționale, ar fi fost normal să avem un ministru pe măsură.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...
Ultima oră
Pe aceeași temă