Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Evenimente în cadrul Festivalului Opera Copiilor

Evenimente în cadrul Festivalului Opera Copiilor

Bucharest Dance ­Competition, ediția I

În acest weekend, 7 – 9 iunie, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, organizează, în cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC), prima ediție a concursului Bucharest Dance Competition.

Livia Savulescu 0 comentarii

Copiii care frecven­tea­ză cercurile de coregrafie din cluburi și palate ale copiilor, din școli particulare de dans, precum și din școlile și liceele vocaționale din România și din străinătate au ocazia să demonstreze cât de talentați sunt în arta dansului și să concureze pentru Marele Trofeu, Premiile I, II sau III sau pentru obținerea unu­ia dintre premiile speciale oferite de Opera Comică pentru Copii: distribuirea în producțiile Operei Comice pentru Copii, participarea în cadrul workshop-urilor organizate de instituție, abonamente OCC, acces la Escape Room OCC, acces la Aventura Parc OCC și tichete în cadrul Festivalului Opera Copiilor 2019. Biletele de participare pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro.

Pentru cei mici distracția continuă și săptămâna viitoare la acest festival, în Grădina cu Jocuri unde se vor putea bucura în voie de sute de boardgames-uri, jocuri de strategie și jocuri de logică. La Biblioteca Vie membrii echipei OCC sunt nerăbdători să îi întâlnească pe copii și să le împărtășească istorisirile lor fabuloase. Căsuța din Copac este principala atracție a festivalului unde au loc mici recitaluri și lansări de carte. Tot aici, cele mai îndrăgite povești ale copilăriei le vor fi citite celor mici de către Felicia Filip, Marian Râlea, Paula Seling, Cuzin Toma, Zoli Toth, Anna Ungureanu, și de mulți alți artiști și vedete. Piscina cu Bile este un alt punct fierbinte al festivalului: 120.000 de bile și 150 de metri pătrați de spațiu de joacă pentru toți copiii. În aer liber, la înălțime, cei mici sunt așteptați la Cinematograful OCC, unde vor rula filme de la Festivalul Internațional de Film de Animație ANIMEST până seara târziu. La apariția întuneri­cului, dacă cerul este senin, copiii pot studia corpurile cerești, uitându-se la ele cu ajutorul telescoapelor profesionale în cadrul programului Observatorul de stele. 

Una dintre cele mai apreciate atracții ale Festivalului Opera Copiilor este Grădina cu Fluturi amplasată în curtea instituției din Calea Giulești, nr. 16, unde vizitatorii pot admira și interacționa cu sute de fluturi vii multicolori. Opera Comi­că pentru Copii îi invită pe copii să își testeze abilitățile sportive în cadrul Aventura Parc, să se răcorească, prin joacă, la zona de Water Fight și să devină creativi la Atelierele printre nori. Detalii suplimentare despre activitățile din cadrul Festivalului Opera Copiilor pe www.operacomica.ro.

Duminică, 16 iunie, de la ora 19.00, cea de-a V-a ediție a Festivalului Opera Copiilor se încheie cu un invitat de onoare – cantautorul Nicu Alifantis și spectacolul său original dedicat copiilor, intitulat „Șotron“. Cei mici, alături de părinții și bunicii lor, sunt așteptați la concertul artistului care va avea loc la Grand Arena OCC, un concert al amintirilor, al inocen­ței și purității copilăriei, care promite să ajungă la inimile tuturor celor prezenți. Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro.

Spectacolul de balet ,,Jack și Vrejul de Fasole“ revine pe scena Sălii Mari, pe 8 și 9 iunie, la orele 11.00 și 17.00, un spectacol de balet semnat de Corina Dumitrescu, cu scenografia realizată de Bogdana Pascal.

Nu ratați și ultimele repre­zentații ale spectacolelor „Carnavalul Animalelor“ și ,„Eliza, micuța florăreasă“. Spectacolul „Carnavalul Ani­malelor“, dedicat oamenilor de toate vârstele, are programate ultimele 6 repre­zentații sămbătă și duminică de la orele 10.00, 12.00 și 14.30, iar spectacolul de balet „Eliza, micuța florăreasă“ are reprezentațiile programate la orele 11.00 și 13.30.   

Comentarii

loading...