Coronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă în China

Coronavirus nu-i mai permite lui Dan Petrescu să fugă în China

Sătul să tot întârzie spre titlul Ligii I, mergând cu săgeata roș-albastră, portarul Cristian Bălgrădean a ales să continue drumul cu trenul CFR 1907.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, Gigi Becali, vrea totuși să depună o reclamație, sesizând că Bălgrădean nu și-a plătit biletul, alegând să plece cu nașul de la București la Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a trecut peste amenințarea noului coronavirus și l-a lăsat pe portar să părăsească, fără niciun alt aviz, carantina Fotbal Club FCSB.

Gigi Becali pare imunizat de coronavirus, dar, în schimb, a contactat sindromul Ionuț Negoiță.

Finanțatorul Fotbal Club FCSB l-a acuzat pe Bălgrădean că a sabotat meciurile formației sale, pentru a da verde CFR-ului spre titlul de campioană.

Este unul dintre simptomele frecvente ale celor care suferă de sindromul Ionuț Negoiță.

Și patronul Fotbal Club Dinamo București a resimțit aceste manifestări, cu câțiva ani în urmă, când l-a acuzat pe Ștefan Bărboianu, pe atunci fundaș la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare, că a făcut blat, provocând o lovitură de pedeapsă, chiar într-un meci disputat contra echipei lui Gigi Becali.

Se pare că finanțatorul Fotbal Club FCSB a băut apă după Ionuț Negoiță, contactând sindromul acestuia, tocmai din acest motiv ajungând să-i țină partea acestuia, în fața suporterilor Câinilor.

Noul Coronavirus dă însă peste cap planurile altor personaje ale primei scene fotbalistice din țară.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...