Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dacă nu încântă, măcar ne cântă, Guvernul, cu autostrăzi

Dacă nu încântă, măcar ne cântă, Guvernul, cu autostrăzi

Specialiștii din Ministerul Transporturilor au găsit soluția ideală pentru a-i îmbuna pe conducătorii auto din România, veșnic nemulțumiți de condițiile autostrăzilor și drumurilor naționale, din țara noastră.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), va asigura muzică pe autostrăzi, ca șoferii să se poată delecta, stând blocați, în cozile interminabile de autovehicule.

Primele melodii pe care șefii CNAIR le-au ales, pentru delectarea conducătorilor auto, au fost “Drumurile noastre” și “Ciocârlia”.

Acestea, cu toate că, pe autostrăzile din România, e mai potrivit să cânte cucuveaua, decât ciocârlia.

Dar, Ministerul Transporturilor ar putea organiza preselecții pentru artiști care să interpreteze și alte melodii, pe drumurile patriei.

Mai ales, că proiectul a fost elaborat de conducerea Companiei de Drumuri, înainte ca ministrul Lucian Bode să fie înscăunat șef al Transporturilor, și este posibil ca domnia sa să aibă alte preferințe muzicale.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...