Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expoziţia "Românii în Marele Război", vernisată la Muzeul Naţional al Armatei din Chelsea

Expoziţia "Românii în Marele Război", vernisată la Muzeul Naţional al Armatei din Chelsea

Expoziţia temporară "Românii în Marele Război" va fi deschisă la Muzeul Naţional al Armatei din Chelsea, la Londra, pe 20 iunie, de la ora 18.30.

Rl online 0 comentarii

Românii în Marele Război este un proiect comun al Institutului Cultural Român din Londra şi al Muzeului Naţional de Istorie a României, care îmbină informaţia foto-documentară, ce narează istoria pas cu pas a războiului şi a unificării naţiunii române, cu elemente multimedia - filme de epocă, secvenţe filmate pe frontul Primului Război Mondial şi păstrate în arhive, filme recente dedicate războiului. De asemenea, vor fi expuse medalii, hărţi dar şi replici ale uniformelor Armatei Române din timpul Marelui Război.

Expoziţia, deschisă până la data de 15 iulie, prezintă publicului britanic periplul tragic, dar victorios al statului român din perioada Marelui Război şi până la Marea Unire.

Comentarii

loading...