16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăAldineExtratereștrii metamorfozați în gândaci și urși cu laba mare nu vor să...

Extratereștrii metamorfozați în gândaci și urși cu laba mare nu vor să zboare înaintea lui Bode

Se pare că vinovate pentru acest fenomen nu se fac jivinele care au ieșit în strada marilor proiecte de infrastructură, ci creaturi superioare, din afara planetei noastre.

Mai exact, ultimele studii ale NASA, instituție ce a ajuns să urmărească atent fenomenul, arată că mii de kilometri de autostradă din țara noastră au fost teleportați de către marțieni și reptilieni.

Autostrăzile României au fost trimise pe Marte, planetă ce se poate lăuda, acum, cu cea mai mare și mai performantă infrastructură rutieră din Univers, dacă luăm în considerare proiectele miniștrilor de la Transporturi, din țara noastră, din ultimele trei decenii.

Din nefericire, România a rămas, în prezent, doar cu mii de kilometrii de autostradă pe hârtie.

Calculele specialiștilor arată că am fi putut avea o autostradă care să lege Bucureștiul de New York, dacă extratereștrii nu ar fi intervenit.

Se pare că planul marțienilor a fost foarte bine pus la punct.

Marțienii, într-o colaborare intergalactică, asociindu-se cu reptilieni, și-au trimis mai mulți semeni pe Terra, pentru a sabota autostrăzile românilor.

Mai exact, marțienii și reptilieni s-au metamorfozat în amfibieni, lilieci cu puteri supranaturale, urși cu laba mare și, mai nou, super-gândaci cu super-feromon.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă