Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Festivalul „Anonimul“

Festivalul „Anonimul“

Filme românești, prezentate în cadrul marilor festivaluri internaționale, precum și scurtmetraje inedite ajung în Deltă. Cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent „Anonimul“ va avea loc între 5 și 11 august, la Sfântu Gheorghe.

Maria Capelos 0 comentarii

La Gomera“ (r. Corneliu Porumboiu), „Monștri.“ (r. Marius Olteanu), „Romanian Tradition“ (r. Pavel Bartoș) și „Salix Caprea“ (r. Valeriu Andriuță) sunt doar patru dintre filmele ce vor fi prezentate.

„La Gomera“, cel de-al cincilea lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, a cărui lansare în cinematografe va avea loc în septembrie, va rula la „Anonimul“ în deschiderea serii românești, marți, 6 august, în prezența actorului Vlad Ivanov și a unei părți a echipei.

Catalogat de către celebra publicație americană IndieWire drept „un amestec șlefuit de motive ale genului, care sugerează ce s-ar fi întâmplat dacă echipa «Ocean’s 11» se forma în Insulele Canare“.

 

„Monștri.“ – Premiul publicului la Berlinale

Un alt film românesc ce a atras atenția publicului și a criticilor este „Monștri“. Debutul în lungmetraj al regizorului Marius Olteanu face parte din competiția „Anonimul“ și va intra în cinematografe din această toamnă.

Câștigător al Premiului publicului acordat de publicația Tagesspiegel la Berlinale 2019 și al Premiului Zilelor Filmului Românesc pentru debut la TIFF, „Monștri.“ prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea și prietenii par că îi iubesc când sunt împreună, dar îi judecă şi îi resping când sunt pe cont propriu, din cauza nevoilor, convingerilor şi opţiunilor lor de viaţă.

 

 

Comentarii

loading...