15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportAtletismSa plangem pentru PSD

Sa plangem pentru PSD

Fosta ministru al Invatamantului si Cercetarii, Ecaterina Andronescu (careia i se zicea, cu duiosie, Abramburica – prietenii stiu, probabil, de ce…) s-a plans recent de “ura cu care actuala guvernare incearca sa urmareasca toti membrii PSD (…) Aceasta prigoana impotriva membrilor PSD ma cutremura si, personal, nu o inteleg”.
Unde? Cum ?! Cine !?! In tara noastra draga sa se petreaca asemenea grave haituiri ale bravilor social-democrati autohtoni, pilde – da, pilde! – de omenie, cinste si dedicatiune pentru binele natiei…?
Ar fi peste poate! Ei, care si-au jertfit pe altarul patriei toate zilele si noptile (chiar cu asupra de masura, incat anul lor a numarat peste 400 de zile de cazare), ei care au uitat de orice interes personal, ruinandu-si si bruma de avere in opere de binefacere, tocmai ei sa fie prigoniti? Si cum? Cu o ura atat de feroce incat seismul provocat de aceasta a lipsit-o pur si simplu pe doamna ministru de orice posibilitate de intelegere!
Grav, foarte grav. Inseamna ca democratia pe care s-a straduit atat de original ex-Presedintele Ion Iliescu sa ne-o edifice amar de ani, apeland – cand a fost vorba sa ne-o bage bine in cap – chiar la dragii sai mineri, unde mai e democratia noastra? Si presa, presa ce face? Doarme tocmai acum, cand membrii PSD sunt urmariti cu o ura fara satiu? Zau asa, prea multe abuzuri, prea multe victime, opriti macelul!
Ce va zice Europa, ce va zice ONU, cand vor afla ca bietii nostri social-democrati s-au refugiat in umilele lor bojdeuci, in vreme ce prigonitorii lor au ajuns sa le ia si bujiile de la harbuitele lor Dacii, incat nici in concedii n-au mai plecat sarmanii membri PSD; stau toti tremurand, de spaima haitasilor, si Ð abia, abia Ð de mai pot pune un bors de stevie pe masa saraca a familiilor lor necajite. Cumplit cosmar! Grea, teribil de grea e astazi viata sarmanilor membri PSD! Pur si simplu ma cutremur (tineti-va bine, doamna Andronescu!) si zau daca mai pot intelege. Semnez plin de compasiune pentru suferintele la care este supus PSD astazi si ma gandesc la ultima salvare a social-democratiei romanesti: tovarasi dragi, intrati, dom'le, in ilegalitate! E un sfat absolut dezinteresat.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă