10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAldineÎn cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din...

În cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

După numărul prezentat de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, prin care a devenit premier, în urmă cu mai bine de trei luni, acum, a venit rândul liderului interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, să jongleze cu bilele pentru scoaterea “Guvernului meu” din scena de la Palatul Victoria.

Social-democrații au colaborat, pentru asigurarea reușitei numărului, cu renumitul scamator și iluzionist, președintele Pro România, Victor Viorel Ponta, care a prezentat o impresionantă jonglerie cu C(i)olacu’.

Momentul culminant al spectacolului din sala mare a Palatului Parlamentului a fost asigurat de scamatorii Uniunii Democrate Maghiare din România, cu o mare experiență în jonglerii guvernamentale.

Circul a acaparat, ca de fiecare dată, plenul reunit al celor două camere.

Show-ul este însă departe de a fi încheiat.

A venit timpul ca iluzionistul de la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis, celebru pentru numerele sale de dispariție, în concedii și delegații, să intre în scenă.

Klaus Iohannis va organiza, mai întâi, o preselecție, deoarece are nevoie de o asistentă sau de un asistent, pentru numerele sale de scamatorie cu viitorul guvern.

Asistentul său, Ludovic Orban, a fost scos din scenă, după ultimul său număr record de aruncat cu ordonanțele de urgență.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă