13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăAldineIohannis, între a-l unge pe Ludovic al II-lea sau pe Ludovic al...

Iohannis, între a-l unge pe Ludovic al II-lea sau pe Ludovic al III-lea

Soarta pare să îi fie extrem de favorabilă lui Ludovic I, având șanse la o domnie interimară îndelungată la Palatul Victoria.

Cel care ar trebui să redesemneze, dintre Ludovic al II-lea Orban și Ludovic al III-lea Orban un nou cavaler, pretendent la tronul guvernamental, președintele Klaus Iohannis, pare să fie determinat să anunțe noua sa propunere cu viteza cu care își rostește discursurile.

Astfel, Ludovic I Orban nu trebuie să-și angajeze prea curând o firmă de transport, care să-i mute bagajele din Piața Victoriei.

Președintele Klaus Iohannis mai are timp de câteva concedii, până când va trimite un nou Ludovic în fața oștirii parlamentare.

Klaus Iohannis a dat cu (Or)banul când și-a redesemnat premierul favorit.

Totuși, se pare că fisa nu i-a picat bine șefului statului.

În loc să pice stema de la Palatul Victoria, a picat capul lui Ludovic Orban.

Judecătorii Curții Constituționale a României (CCR) i-au dat cu ciocanul peste degete președintelui Klaus Iohannis, chiar când acesta se pregătea să dea a doua oară cu (Or)banul.

Și mai trist este că, despărțirea forțată de factorii exteriori, dintre Klaus Iohannis și preferatul său, Ludovic Orban, a intervenit de ziua îndrăgostiților, la români, Dragobete.

Totuși, zeița iubirii a fost alături de cei doi, iar despărțirea a fost doar un “adio, dar rămân cu tine”.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă