9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăAldineJucătorul Iohannis, născut stea, apus speranță

Jucătorul Iohannis, născut stea, apus speranță

Conștient că i-au mai rămas doar cinci ani de concediu, iar după acest interval de timp va trebui să-și găsească o activitate, președintele reales ar vrea să urmeze exemplul de succes al lui Traian Băsescu, ajuns, acum, într-un post călduț de europarlamentar.

Klaus Iohannis a început să joace, mai întâi transformându-l pe premierul Ludovic Orban într-un și mai mic Emil Boc.

A urmat prima partidă mai serioasă pentru șeful statului, ședința Conisliului Superior al Magistraturii, pentru că meciul aproape inexistent cu Viorica Dăncilă, de la alegerile prezidențiale, a fost doar o ușoară încălzire.

Totuși, prestația lui Iohannis, de la CSM, nu a convins.

Președintele reales este încă departe de clasa jucătorului Traian Băsescu.

 
Obișnuit să dea meditații, profesorul Klaus Iohannis ar putea să ia, acum, câteva ore de pregătire de la Traian Băsescu.

Iohannis are nevoie de o pregătire temeinică. Munca este șansa președintelui Iohannis, deoarece tehnica nu reprezintă punctul său forte.

Fostul președinte Traian Băsescu nu îi dă însă mari șanse jucătorului Klaus Iohannis, născut stea, apus speranță.

Regele jucător, Gheorghe Hagi, i-ar fi transmis deja sfaturile sale lui Klaus Iohannis: să dăm totul să fie bine, ca să nu fie rău.

Klaus Iohannis promite însă, deoarece este perseverent.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Cresc importurile de electricitate din Ucraina după atacurile rusești

Importurile zilnice de electricitate din Ucraina vor atinge cel mai ridicat nivel din acest an, după ce o serie de atacuri cu rachete rusești...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

VIDEO. Fermierii britanici protestează față de normele și acordurile comerciale post-Brexit

Londra a negociat "cele mai proaste acorduri comerciale din lume" după ieșirea Marii Britanii din UE, susține fondatorul organizației Save British Farming, potrivit Euronews. Fermierii...
Ultima oră
Pe aceeași temă