13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăAldineOfertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat generos

Ofertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat generos

Cele două formațiuni politice au demonstrat că se pot înțelege și colabora de minune.

Ba, mai mult, în cazul în care politica nu mai merge atât de bine, PNL și PSD s-ar putea reprofila, mergând spre servicii de catering.

Liberalii și social-democrații au demonstrat că pot prepara un blat delicios.

Cel puțin blatul preparat în bucătăria mare a Palatului Parlamentului, la voturile pentru Guvernul Ludovic Orban reloaded, a fost exact pe gustul președintelui Klaus Iohannis.

Se poate spune că preferințele șefului statului au fost anticipate.

Pe lângă blaturi pufoase, bucătarii din PNL și cei din PSD s-au dovedit iscusiți și în a vinde gogoși, mai ales în anii electorali.

Cum bucătăria de la Casa Poporului este încăpătoare, a fost loc și de liderul Pro România, Victor Ponta, pentru a colabora la o ciorbă cu liberalii și foștii săi colegi din PSD.

Iar ca masa să fie îmbelșugată și diversificată, s-a apelat și la puțin gulaș de la Uniunea Democrată Maghiară din România.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...
Ultima oră
Pe aceeași temă