13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAldinePentru că nu era bun la FIFA, Burleanu a ajuns să se...

Pentru că nu era bun la FIFA, Burleanu a ajuns să se joace cum vrea cu FIFA

Șeful de la Casa Fotbalului era slab la jocul pe calculator și consolă FIFA și era victima preferată a celorlalți copii.

Dar iată că vremurile s-au schimbat și, acum, ajuns la maturitate, Răzvan Burleanu a găsit metoda pentru a-și lua revanșa.

Dacă în copilărie pierdea când se juca FIFA, acum, șeful FRF a ajuns să se joace el, după bunul său plac, cu FIFA și cu fondurile de la forul fotbalistic internațional.

Nu a putut el să se adapteze prea bine la regulile de la jocul FIFA, dar, acum, a ajuns să facă singur regulile și să aranjeze partidele.

Iar marele avantaj al lui Răzvan Burleanu este că mingea rămâne mereu în terenul său.

În fond, și cu fondurile de la FIFA se joacă precum în ligile inferioare din România, aflate în ograda FRF: nu contează atât de mult ce echipe evoluează, cât cine arbitrează.

Cu sprijinul fotbalului în sală și a celui feminin, Răzvan Burleanu este conștient că are șanse foarte mici să scape din mână fluierul de la FRF.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă