Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teatru. „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba“

Teatru. „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba“

Printre cele mai bune 41 de spectacole

Alături de teatre importante din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti a fost inclus în selecția Festivalului Național de Teatru 2019, cu spectacolul „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba“, regizat de Eugen Jebeleanu.

Maria Capelos 0 comentarii

O coproducție teatrală internațională, realizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB și Compagnie des Ogres. Regia spectacolului este semnată de Eugen Jebeleanu, după un text și o adaptare de Yann Verburgh. Creația decorului și a costumelor îi aparține Velicăi Panduru, iar creația sonoră – lui Rémi Billardon. Designul video este conceput de Ioana Bodale și Vlad Lăzărescu. Din distribuție fac parte: Ioana Bugarin, Nicholas Cațianis, Clémence Laboureau, Radouan Leflahi, Ilinca Manolache, Claire Puygrenier, Alex Călin.

Inclus în programul Sezonului România-Franța 2019, „Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba“ a avut premiera franceză pe data de 23 mai, în cadrul Festivalului AMBIVALENCE(S), pe scena Centrului Dramatic Național – La Comédie de Valence.

„Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba“ va fi prezentat în cadrul celei de-a 29-a ediții a Festivalului Național de Teatru, ce va avea loc între 18 și 27 octombrie 2019, la București.

Despre procesul de selecție FNT din acest an, directorul și selecționerul festivalului, Marina Constantinescu, a declarat: „Am vrut să pun în valoare tot ce înseamnă tendințe noi, evoluțiile unor regizori, contactul unor creatori cu anumite colectivități teatrale cu care fie au mai lucrat, fie se întorc și își dezvoltă colaborarea pe alte coordonate“.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

loading...