14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăAldinePSD vrea să treacă, de la uneltele secera și ciocanul, la firul...

PSD vrea să treacă, de la uneltele secera și ciocanul, la firul roșu digital

PSD încearcă să țină pasul cu evoluția tehnologiei și a societății, conform moștenirii grele rămase de la dady Liviu Dragnea.

Astfel, PSD vrea să treacă, după treizeci de ani de presupusă democrație în, în România, de la era uneltelor, secerciocanul, la era digitală.

De aceea, președintele interimar al social-democraților, Narcel, C(i)olacu’ tradițional, vrea să impună videoconferința online, la congresul partidului, care, conform tradiției, ar fi trebuit organizat în sala mare a Sălii Palatului.

Această evoluție istorică a partidului roșu din România vine în urma unui factor extern generat de chiar una dintre țările înroșite până în gât, Republica Populară Chineză.

Noul coronavirus amenință adunarea mare a PSD, în fața conducătorului Marcel Ciolacu și a edilului-șef, Gabriela Firea.

Dar tehnologia sare în sprijinul pesediștilor, norocoși că mulți ani de mandate în Casa Poporului le-au asigurat social-democraților loiali fonduri suficiente pentru a-și achiziționa telefoane mobile de ultimă generație.

Totuși, pe lângă noul coronavirus, oamenii lui Marcel Ciolacu se văd nevoiți, acum, să se fereacă și de virușii care contaminează dispozitivele conectate la internet.

Virusul detașat din PSD, Victor Ponta, reprezintă, în acest moment, cea mai mare amenințare pentru congresul social-democraților.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă