9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăAldineStudenții riscă să piardă prima sesiune, după ce au așteptat ca Iohannis...

Studenții riscă să piardă prima sesiune, după ce au așteptat ca Iohannis să-și termine discursul

A fost însă o variantă scurtă a discursului președintelui, Klaus Iohannis a renunțat la cea de-a doua frază a discursului său, rămânând doar cu prima. Șeful statului a fost nevoit să-și scurteze discursul, deoarece risca să intre în semestrul al doilea al anului universitar, iar studenții nu își puteau permite să piardă și a doua sesiune de examene. Singurii studenți care ar putea să ajungă la prima sesiune sunt cei care au lipsit de la festivitatea de deschidere a anului academic, alegând să celebreze momentul în cluburile din campusuri. Asta, dacă se vor trezi din mahmureală până atunci.

Președintele s-a arătat, de asemenea, îngrijorat de numărul insuficient de locuri în cămine, raportat la cel al studenților. Klaus Iohannis a recunoscut că, dacă ar fi cunoscut din timp această problemă, și-ar fi construit șapte cămine tudențești, în locul celor șapte case, pentru a veni în sprijinul tinerilor.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă