3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăAldineVIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 10 - Gheorghe Marinescu

VIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 10 – Gheorghe Marinescu

De numele lui se leagă o serie de premiere în lumea medicală, printre care: primul film științific realizat vreodată în lume și prima radiografie a mâinii unui acromegal.

Multe studii și descoperiri legate de afecțiuni ale sistemului nervos poartă semnătura lui.

 

Despre Învață Aripile-ți să Zboare!

Atât de fecvent auzim lucruri rele despre România și poporul ei încât am început să credem că acestea sunt trăsăturile noastre definitorii.

 Ni s-a schimbat și comportamentul: acceptăm cu ușurintă orice se spune despre noi. Ultimul cenzor și dram de mândrie s-au pierdut după valuri de indignări.

Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul “Învață Aripile-ți să Zboare!”, susținut de România liberă.

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie “hrănit” cu modele de normalitate. Pe aceast idee se ridica proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea și curajul de a crede in noi.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă