8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăCultură1 Mai: Concerte Irina Rimes, Mandinga şi The Motans, în Parcul Drumul...

1 Mai: Concerte Irina Rimes, Mandinga şi The Motans, în Parcul Drumul Taberei

“Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, invită toţi membrii comunităţii la concertul special organizat cu prilejul zilei de 1 Mai în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul ‘1 Mai în Sectorul 6’ va începe la orele 19,00 şi se va încheia la orele 22,00, bucureştenii din Sectorul 6, şi nu numai, fiind invitaţi să petreacă o seară frumoasă, cu muzică în aer liber”, a anunţat sursa citată, informează Agerpres.

Programul evenimentului este următorul: Irina Rimes (de la ora 19,05), Mandinga (de la ora 20,00), The Motans (de la ora 20,00).

Prezentatorul spectacolului, Cosmin Seleşi, va întreţine atmosfera pe tot parcursul serii. Intrarea va fi gratuită.

Pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea publică, a menţionat primăria.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă