Irina Rimes (FOTO: YouTube)

Irina Rimes (FOTO: YouTube)

1 Mai: Concerte Irina Rimes, Mandinga şi The Motans, în Parcul Drumul Taberei

Un concert special, cu ocazia zilei de 1 Mai, va avea loc în Parcul Drumul Taberei, pe scenă urmând să evolueze Irina Rimes, Mandinga şi The Motans, informează Primăria Sectorului 6 prin intermediul unui comunicat.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

"Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, invită toţi membrii comunităţii la concertul special organizat cu prilejul zilei de 1 Mai în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul '1 Mai în Sectorul 6' va începe la orele 19,00 şi se va încheia la orele 22,00, bucureştenii din Sectorul 6, şi nu numai, fiind invitaţi să petreacă o seară frumoasă, cu muzică în aer liber", a anunţat sursa citată, informează Agerpres.

Programul evenimentului este următorul: Irina Rimes (de la ora 19,05), Mandinga (de la ora 20,00), The Motans (de la ora 20,00).

Prezentatorul spectacolului, Cosmin Seleşi, va întreţine atmosfera pe tot parcursul serii. Intrarea va fi gratuită.

Pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea publică, a menţionat primăria.

Comentarii

loading...