Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

200 de kilograme de bijuterii și monede din aur și argint vor fi scoase la licitație

Peste 200 de obiecte din aur și argint, în greutate totală de circa 200 de kilograme, vor fi puse în vânzare în România în cadrul unei licitații online.

Mihai Diac 0 comentarii

La licitația online care este programată la data de 7 iulie vor fi puse în vânzare peste 200 de piese de colecţie, printre care se numără monede rare, lingouri, bijuterii, obiecte muzeale manufacturate în celebre ateliere europene şi româneşti, precum și medalii unicat.

Potrivit casei de licitație Artmark, una dintre cele mai valoaroase piese puse în vânzare va fi o medalie comemorativă de 5.000 de ruble, sculptată în relief cu imaginea Sfântului Serghei din Radonezh, considerat reformatorul spiritual al Rusiei medievale.

Medalia rusească, emisă cu prilejul sărbătoririi a 700 de ani de la naşterea Sfântului Serghei, este o primă apariţie în spaţiul românesc a unei medalii din aur masiv care cântărește o jumătate de kilogram de aur. Medalia are un preţ de pornire, în licitaţie, de 19.000 de euro şi este însoţită de un certificat de autenticitate.

Comentarii

loading...