Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Activitatea teatrală reîncepe la Sala Dalles cu “Barza domnului ministru”

Activitatea teatrală reîncepe la Sala Dalles cu “Barza domnului ministru”

După şase luni de tăcere, gongul se va auzi din nou la Sala Dalles din capitală, pe 30 septembrie.

Petronel Tudor 0 comentarii

Centrul devenit un reper în peisajul evenimentelor culturale îşi redeschide porţile pentru spectatori, pe 30 septembrie, cu spectacolul “Barza domnului ministru”, o producţie a Teatrului Principal. Comedia îi aduce la rampă pe Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi şi Doina Teodoru.

Timp de aproape o oră şi jumătate sunteţi invitaţi să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de această bijuterie a repertoriului francez, care se incadreaza perfect in genul comediei bulevardiere. Odată intraţi în lumea eroilor lui Andre Roussin veţi da peste personaje pline de culoare, replici spumoase şi situaţii amuzante. Rezultă un spectacol viu, alert şi numai bun să aducă zâmbetul pe buze.

Firul acţiunii favorizează ironia: un domn ministru foarte sobru militează cu tărie pentru disciplină, inclusiv sau mai ales în interiorul familiei. Îl contrazice însă chiar realiatea din propria gospodărie, unde barza se pregăteşte să vină pe neaşteptate. Şi nu doar o dată, ci chiar de trei ori.

Reguli acces, detalii şi bilete pe Ticketstore.ro şi Startickets.ro.

Pentru cele mai noi anunţuri urmăriţi şi paginile: https://www.facebook.com/www.teatrulprincipal.ro şi https://www.facebook.com/Dalles.ro.

Comentarii

loading...