15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăCulturăActorul Adrian Păduraru este noua voce TVR 2

Actorul Adrian Păduraru este noua voce TVR 2

Timbrul grav şi pătrunzător al cunoscutului actor Adrian Păduraru îi va anunța pe telespectatorii TVR 2 care sunt premierele săptămânii, le va da detalii despre emisiuni şi îi va invita, zilnic, în faţa micului ecran.

Colaborarea cu Televiziunea Română datează de mai mulți ani, iar pentru telespectatorii TVR 2, Adrian Păduraru este, alături de fratele său, Cătălin Păduraru, o prezență obișnuită în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, în emisiunea „Frați de viță”.

„TVR 2 înseamnă pentru mine multe amintiri, o istorie cu emoție a colaborărilor mele. În urmă cu mulți ani am lucrat la „Călătorind prin țară”, o emisiune despre România frumoasă. Țin minte că zona pe care o parcurgeam, alături de Vasile Arhire, realizator și Adrian Vulpe, director de imagine, era Valea Bistriței. A fost un proiect la care am ținut foarte mult, de la începuturile emisiunilor de călătorie în România. Am făcut apoi un magazin de duminică, în direct. Ambele proiecte erau realizate la Iași și transmise pe TVR 2. În București, am colaborat la un concurs în direct, „Vacanță la Roma” iar mai târziu, alături de fratele meu, Cătălin Păduraru, a urmat „Frăția vinului”. Acum prezentăm și realizăm „Frați de viță”, a spus Adrian Păduraru.

Cunoscut și îndrăgit actor de teatru și film, Adrian Păduraru are experiență și în domeniul „voice-over”. A făcut dublaj de filme și seriale, a colaborat la o carte audio de povești pentru copii, un audiobook „Frații Grimm” iar alături de criticul și istoricul de artă Adrian Buga a realizat „Pictura prin sunet”, un proiect elevat despre care spune că i-a adus multă bucurie.

„Mi-am dorit întotdeauna să pun voce pentru Telenciclopedia și cred că alegerea mea ca voice-over TVR 2 se datorează rezultatelor muncii pe care o fac pentru emisiunea Frați de viță”, a adăugat actorul.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă