21.3 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Alexandru Jula, dus în stare gravă la spital

Artistul Alexandru Jula se întorcea, luni, de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un spectacol. În scara blocului i s-a făcut rău şi a leşinat.

„Apelul la numărul unic de urgenţă a fost înregistrat luni dimineaţă, la ora 7.30. Echipajul de pe ambulanţă i-a acordat primul ajutor, simptomele indică un accident vascular. Nu ştiu cât este de grav, dar avea deficit motor, era căzut atunci când a fost găsit”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

După ce a fost stabilizat, Alexandru Jula a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi unde a fost internat şi supus unei investigaţii cu computer tomograf pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Surse din interiorul unităţii medicale spun că starea artistului s-a îmbunătăţit, acesta putând să se mişte şi să vorbească.

Aceleaşi surse confirmă varianta echipajului de pe ambulanţă conform căreia Alexandru Jula a suferit un accident vascular cerebral ischemic.

Alexandru Jula va împlini 84 de ani în luna iulie. Până în prezent, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare.

Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă