Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Artişti vizuali, arhitecţi, designeri pregătesc revitalizarea staţiunii Băile Herculane

Artişti vizuali, arhitecţi, designeri pregătesc revitalizarea staţiunii Băile Herculane

Picturi murale create de Ion Barbu, proiecţii de film în aer liber, tururi ghidate, băi termale fac parte din programul proiectului "Băile Culturale Herculane", care se desfăşoară între 27 august-2 septembrie în staţiunea din sud-vestul ţării.

Rl online 0 comentarii

"Băile Culturale Herculane" este un proiect care adună o serie de invitaţi din domenii precum arhitectură, street art, design, arte vizuale, muzică şi film, alături de care va fi reactivat un spaţiu care ar putea fi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Organizatorii propun: picturi murale create de Ion Barbu, IRLO, Obie Platon, Kero & Ocu; ateliere cu artişti vizuali şi arhitecţi: Dan Perjovschi, Oana Bogdan, Anca Majaru, Ovidiu Hrin; jam session cu A-C Leonte, Albert Tajti, Dan Mitrofan, Tavi Scurtu, proiecţii de film în aer liber cu Cinemobilul şi tururi ghidate, băi termale. 

Proiectul s-a născut din dorinţa de a atrage atenţia asupra oraşului şi de a revitaliza o staţiune balneară cu mare potenţial, creând şapte zile de arhitectură, patrimoniu, muzică, film, street art.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală pentru Intervenţie Artistică (ACIA), în parteneriat cu Asociaţia LOCUS, Asociaţia Launloc, Cinemobilul şi Primăria Băile Herculane. 

Comentarii

loading...