30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăCulturăAylin Cadîr și The Lucky Charms, Pe boltă când apare luna!

Aylin Cadîr și The Lucky Charms, Pe boltă când apare luna!

Îndrăgita actriță a Teatrului Național din București, Aylin Cadîr, pe care ați putut-o admira de la o stagiune la alta, începând din 2009, jucând pe scenele Naționalului în spectacole precum Lecția de Eugène Ionesco, Dineu cu proști de Francis Veber sau Allegro, ma non tropo de Ion Minulescu și mai recent în concertul-spectacol Magic Național, vă invită la propriul concert!

În acest concert, Aylin Cadîr va fi acompaniată de trupa sa, pe care a înființat-o în anul 2012,  The Lucky Charms.

Cochetând cu muzica de la o vârstă fragedă, Aylin a fost îndrumată la un moment dat către teatru. Iar studiul actoriei a apropiat-o și mai mult de vocația ei muzicală, și astfel a ajuns la inimile oamenilor, prin mijlocirea cuvântului și a muzicii.

În primul ei album, “Cloud”, încântătoarea Aylin Cadîr explorează jazzul îmbinându-l cu influențe pop și – neapărat retro (văzându-se ea mai degrabă “o tipă de modă veche”), iar ca rezultat găsim o combinație unică și foarte personală.

Trupa ei, The Lucky Charms este formată din tineri muzicieni de top ai scenei de jazz din România. Împreună cu ei, Aylin Cadîr explorează zone muzicale marcate de originalitate, combinând influențele românești cu cele orientale și retro cu un mix rafinat de jazz și pop. În repertoriul lor se află compoziții proprii sau aranjamente originale ale standardelor de jazz cunoscute, precum și piese compuse special pentru trupă.

Împreună au susținut o mulțime de concerte în ultima vreme, au participat la festivaluri (Wonderday, Jazz în foișor, AAA în Cișmigiu, Jazz Sindicate Sessions) și la diverse evenimente corporate și private.  Fericirea, Chemistry, Half of me, My favorite melody sunt câteva dintre videoclipurile lor.

În Amfiteatrul cel nou de pe acoperișul TNB, Aylin Cadîr și The Lucky Charms vă așteaptă să petreceți împreună o plăcută seară muzicală de sfârșit de septembrie, Pe boltă când apare luna!

Bilete mai puteți găsi la Casa de bilete TNB, precum și online, pe www.mystage.ro.

Cele mai citite

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...

Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid! Cine preia interimatul în Giulești

Rapid București s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape...

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...
Ultima oră
Pe aceeași temă