15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăCultură”Ca pe vremuri 2” anunță cea de-a doua trupă chiar de ziua...

”Ca pe vremuri 2” anunță cea de-a doua trupă chiar de ziua solistului!

Anul acesta, organizatorii de la Sublime România au ales să își bazeze alegerile pe propunerile publicului, astfel încât concertului ”Ca pe vremuri 2” va reuni 3 nume iubite, votate și cerute de rockerii din toată România.

Prima trupă, care a a fost anunțată deja de săptămâna trecută, a fost Celelalte Cuvinte. Amintirea unor hituri ca ”Se lasă rău”, ”Dacă vrei” sau ”Iarba prin păr” stârnesc în continuare fiori și deschid pofta de a retrăi momente sublime din trecut.

Cea de-a doua trupă pe care organizatorii o anunță astăzi este Phoenix. Legendă incontestabilă a rock-ului românesc, Nicu Covaci și colegii săi de trupă vor reveni la Arenele Romane la un an după un show greu de uitat, cu o încărcătură personală aparte. Anul trecut, fix pe vremea aceasta, NicuCovaci își sărbătorea ziua de naștere, dar și 55 de ani de activitate Phoenix, printr-un concert pe scena Arenelor, în cadrul căruia au cântat și invitați de suflet ai trupei, precum Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob și Zdub), A.G. Weinberger, Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu și Gabi Gurită Nicolau (Krypton) etc.

Prețuind tradiția și constanța, formația Phoenix a menținut, timp de 55 ani, valorile pe care le promovează și în cântecele lor: creativitatea, educația și responsabilitatea. De aceea, cu mic cu mare, cu siguranță generații întregi vor veni să-i revadă cu drag pe cei ce-au marcat, decenii la rând, direcția rock-ului în România.

Deci, pe 15 iunie 2018, adevărații rockeri își dau întâlnire la Arenele Romane, într-un eveniment care promite bucurie, entuziasm, împlinirea sau vindecarea dorurilor de altădată și, cu siguranță, o adevărată revelație pentru cei care nu i-au văzut niciodată într-un concert pe trendsetterii de altădată, influenceri autentici ai unei muzici consistente, cu mesaj și valoare, care a rămas în timp drept reper pentru noile tendințe de azi.

Evenimentul este organizat de Sublime România și comunicat de HTag PR.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă