Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Călătoria muzicală a Domnului Goe”

”Călătoria muzicală a Domnului Goe”

”Călătoria muzicală a Domnului Goe” este un proiect original Alumnus Club UNESCO dedicat elevilor din școlilor gimnaziale, ce le permite acestora să exploreze într-un mod inedit operele lui Ion Luca Caragiale.

Maria Capelos 0 comentarii

Proiectul se desfășoară între 8 și 11 aprilie în Târgoviște, Pitești, Alexandria și Călărași. Spectacolul este interactiv și reprezintă o oportunitate extraordinară pentru copiii din clasele 0 – 4 de a descoperi universul lui Caragiale într-un mod original. Spectacolul este special creat pentru cei mici și vine în completarea programei școlare.


În regia lui Iulian Sandu, spectacolul va conține fragmente din operele ”Vizita”, ”Domnul Goe”, ”Două loturi”, ”Bubico” și ”Pedagog de școală nouă”, prezentate pe muzica compozitorului Sorin Oancea. Artiștii Gianina Sion, Mihai Paun, Luminița Vologa.

Isabela Oancea și Iulian Sandu vor interacționa constant cu micii spectatorii, le vor prezenta informații despre viața și operele lui Ion Luca Caragiale și îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive astfel încât aceștia să asimileze noile informații în cel mai plăcut mod posibil.


Spectacolul se va desfășura în premieră în luna aprilie în Târgoviște la Liceul de Arte Bălașa Doamna (8 aprilie), în Pitești la Școala Generală Tudor Arghezi (9 aprilie), în Alexandria la Școala Gimnazială Nr. 5 (10 aprilie) și în Călărași la Școala Generală 11 Tudor Vladimirescu (11 aprilie).

 

Aceeași temă

Citește totul despre:

#teatru #copii #caragiale

Comentarii

loading...