7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăCulturăCei mai îndrăgiți artiști români ai anilor '90 se strâng La Bairam

Cei mai îndrăgiți artiști români ai anilor ’90 se strâng La Bairam

Ți-e dor de atmosfera “bairamelor” de sufragerie din adolescență? Parcă petrecerile de azi nu mai sunt ca pe vremuri, nu? Însă vara asta ai ocazia să călătorești înapoi în timp, pentru super distracție: festivalul La Bairam, unde vei putea să fredonezi din nou cele mai tari piese cu care ai crescut, pe care ai dansat, iubit și suferit în prima tinerețe.

Cei mai îndrăgiți artiști români ani anilor ’90 vor concerta pe 11 și 12 iunie la Arenele Romane din București; 3SUD EST, L.A., PEPE, ANDREEA BĂLAN, SIMONA NAE, SWEET KISS, BODY & SOUL, AKCENT, CLASS, VALAHIA (MIHAI TRĂISTARIU) sunt gata să-ți răscolească amintirile și emoțiile cu versurile de neuitat ale hiturilor de acum 20 de ani. Iar Daniel Buzdugan, MC-ul evenimentului, va avea grijă să mențină distracția la cote mai ridicate decât nostalgia.

Cu o experiență de peste un deceniu în showbiz, organizatorii evenimentului – Top Music Media și Vibe Records – au colaborat cu cei mai importanți artiști din România, dar și de pe plan internațional, precum: Pitbull, Shaggy, Akon, 50 Cent, Kelly Rowland, Snoop Doog etc.

“Ne-am dorit să aducem la un loc artiștii și formațiile cu care mulți dintre noi am crescut și care ne-au marcat tinerețea. Nu a fost ușor să îi convingem să se alăture proiectului nostru, însă rezultatul – un concert care aduce atâți artiști renumiți și apreciați la un loc – a meritat tot efortul. Trebuie menționat și că acest eveniment nu se adresează doar generației 30-40 de ani, ci, din contră, este o ocazie unică și pentru cei mai tineri decât atât să trăiască atmosfera muzicală a României din primii ani de după Revoluție”, au declarat organizatorii evenimentului.

Accesul la eveniment se va face pe bază de abonamente achiziționate pentru ambele zile de concert, iar prețurile acestora sunt promoționale până pe data de 15 mai: 135 de lei pentru abonamentele de tip acces general și 185 de lei pentru cele de tip VIP. După această dată, prețurile abonamentelor vor fi următoarele: 185 de lei pentru acces general și 235 de lei pentru categoria VIP.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă