13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăCulturăCel mai bine vândut autor român

Cel mai bine vândut autor român

Irina Binder este cel mai bine vândut autor român al ultimilor ani, datorită seriei “Fluturi” și  volumului “Insomnii”, fiecare dintre ele fiind bestseller.

Cartea “Fluturi 3”, lansată în 2016, a vândut pe Libris.ro peste 10.000 exemplare în primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

“Mult așteptat de fanii Irinei Binder, romanul “Străinul de lângă mine” va deveni cu siguranță bestseller pe Libris.ro. Cărțile Irinei sunt foarte bine primite de publicul Libris.ro, se plasează permanent în top vânzări, chiar și după mulți ani de la lansare. Cu siguranță noul volum nu va face excepție și va înregistra comenzi record, mai ales că avem și cărți cu autograf și dedicații în exclusivitate și este disponibil în premieră la noi” –Laura Țeposu, Fondator și Director Dezvoltare Libris.ro.

 

Primele informații despre cartea “Străinul de lângă mine

Noul roman are ca eroine trei prietene, “de vârste diferite, cu povești diferite, demente, dar reale sută la sută”. Cartea este inspirată și de această dată din realitate și promite povești picante, fără cenzuri.

Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevarat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.

“M-am gândit la un moment dat să nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fără cenzuri… Sunt sigură că o să vă placă și că veți îndrăgi mult personajele. Povestea este inspirată din realitate. Sper să reușesc să vă transmit emoțiile personajelor, dar și mesajele pe care le oferă povestea.” – Irina Binder, despre “Străinul de lângă mine”.

Străinul de lângă mine

Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.

Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.

Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața.

Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.
Cine ești Tu? Cine este Celălalt?

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă