Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Celebrul film "Pe aripile vântului" va fi difuzat însoțit de scuze, în contextul tensiunilor din SUA

Filmul "Pe aripile vântului", realizat după romanul cu același nume, va fi difuzat de un post american de televiziune,, de acum înainte, însoțit de un mesaj cu scuze.

Mihai Diac 0 comentarii

Filmul "Pe aripile vântului" a fost temporar retras din grila postului de televiziune HBO Max dar va fi repus în grilă, indică surse citate pe internet.

Totuși, conținutul original al filmului nu va fi modificat.

Textul care va însoți această capodoperă cinematografică va explica faptul că filmul "Gone with the wind" a fost realizat într-o perioadă (cea interbelică) "în care prejudecățile etnice și rasiale erau din nefericire foarte răspândite în societatea americană".

Comentarii

loading...