Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Comisia Europeană lansează un concurs pentru viitorii jurnaliști

Comisia Europeană lansează ediția din anul 2020 a competiției Youth4Regions, destinată tinerilor jurnaliști și studenților la facultățile de profil.

Mihai Diac 0 comentarii

Începând cu data de 6 aprilie 2020, studenții și tinerii jurnaliști se pot înscrie la competiția Youth4Regions și, în baza formularului de înscriere, vor fi selectați 33 de câștigători.

"Aceștia vor fi invitați la Bruxelles în cadrul Săptămânii europene a regiunilor și orașelor ce urmează să aibă loc în octombrie 2020. Tinerii jurnaliști vor participa la sesiuni de instruire, sesiuni de mentorat ținute de jurnaliști consacrați, vor lucra împreună cu aceștia din urmă în sala de presă și vor vizita instituțiile UE și organizațiile media. Câștigatorii vor fi luați în considerare și pentru premiul Megalizzi - Niedzielski acordat jurnaliștilor aspiranți", precizează un comunicat transmis de Reprezentanța Comisiei Europene la București.

Comentarii

loading...